Een Travellerspoint blog

Efkes naar Miami

Ongelooflijk maar waar, vanuit Guatemala vliegen over Miami naar Peru is een pak goedkoper dan een vlucht over Panama. En zo belanden wij voor een nachtje in Miami South Beach! Zo ervaren we meteen ook eens de strenge blik en vele vragen aan de douane in de States. Het valt ons meteen op hoeveel zwaarlijvige mensen of mensen op de sukkel hier rondlopen. Het is dus echt geen fabeltje. Net zo zeer onder de indruk van de zeer goed uitgeruste bussen, vooraan een rekje om fietsen makkelijk op te bevestigen en aan de deur een uitklapbaar systeem voor rolstoelgebruikers.

We eten in een American Dining en snappen al snel waar het overgewicht vandaan komt: een gigantische portie eten en frisdrank! We zonnen efkes op het strand, met de typische baywatch huttekes en work-out babes :-)

IMG_4643.jpg

Ze hadden ons niet verteld dat Miami twee luchthavens rijk is waardoor we uiteraard op de verkeerde belanden! Na 3 verschillende bussen en een trein bereiken we de kleinere luchthaven waar we met behoorlijk wat geluk nog net onze vlucht halen. Oef!

Op naar de Andes!

Geplaatst door TimLinde 11:46 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint