Een Travellerspoint blog

Amsterdam!!!

Vrijdagochtend 6u, we zetten terug voet op Europese bodem in Schiphol! Heerlijk weerzien met moeke Christine en papa Guido en even later ook met Pa Fons, Ma Yvonne, zus Ils en schoonbroer Jef. Bovendien brachten wij het zonnetje mee :-) We logeren in gezellige bungalettes op een camping aan zee op 10 km van Amsterdam stad. Ongelooflijk hoe het na 5 minuten alweer zo normaal aanvoelt! Tijdens de lunch worden we verwend met koffiekoeken, zelfgebakken brood met prepare, blauwe kaas en droge worst. Linde geniet van de jeans en het geklik-klak van haar botjes ;-) Na enkele uurtjes kleren/schoenen shoppen is het eindelijk apero-time!

IMG_1126.jpg

Champagne, chipkes, nootjes, olijven, feta, droge worst, … Het is er allemaal! Daarop volgt een gezellig barbequetje onder de familie met heerlijke groentjes uit de Kempen en mosterdsausje en bonensaus van moeke Christine. Wat een verwennerij! :-) :-) Later op de avond verwelkomen we de pampero maestro’s Rob, Fanny en Terrie. Een 2e apero volgt uiteraard. Net als lekkere wijntjes en vele verhalen. Voor iedereen een strooien pamperhoed om het feestgevoel compleet te maken!

IMG_1117.jpg

Op zaterdag opnieuw spanning en sensatie bij het weerzien met Ellen, Nele, Elien en Jeroen, Koen en Sandra en Brent en Evelyne met kleine Manon van nog maar 10 dagen oud! Gezellige tijden! Beetje kletsen, lekkere boefkes en drankskes… ’t Is echt genieten! Heerlijk om iedereen voor even rond ons te hebben. Momenten die we absoluut missen tijdens onze grote trip… Tijd om de cadeautjes uit te delen! Leuk ;-) Nog een keer barbecue, spelleke petanque en kletsen onder de partytent.

IMG_1134.jpg

Zondag verwelkomen we Pieter en Katrien met Stien en kleine Lore die rechtstreeks uit het verre Italië komen. De hele bende compleet :-) Dezelfde trend wordt verdergezet: apero, kletsen, petanquen,… Ook Guy en Femke leveren nog een grote inspanning en komen nog een aperoke meedrinken. De tijd vliegt echt voorbij! En voor we het goed en wel beseffen komen de eerste afscheidjes er al weer aan. Intense momenten wanneer we afscheid nemen van onze ouders… Maar zo dankbaar voor het prachtige weekend en de op-en-top organisatie!

IMG_1129.jpg

Ellen, Nele, Elien, Jeroen, Pieter en Katrien met Stien en Lore vormen het afscheidscomité op maandagochtend na een lekker ontbijtje. Nog niet helemaal klaar voor deel 2 maar dat komt ongetwijfeld wel ;-)

Wat een superdeluxe zalig weekendje! Een fantastische bende vrienden en familie hebben wij!!

Voor meer foto's zie hier

IMG_1173.jpg

Geplaatst door TimLinde 16:16 Gearchiveerd in Nederland

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint